Zdravi lasje so naravno sijoči

Na to, kako dobro smo videti, močno vplivajo tudi lepo negovani in zdravi lasje, ki so močni in naravno sijoči. Nobena frizura, pa če je še tako umetelna, ne more poskrbeti za tako lep videz, kot prav to, da so vaši lasje videti naravno močni, zdravi in sijoči. Če si tudi vi želite takšnih las, a nikakor ne morete doseči tega cilja, je sedaj zagotovo čas, da preizkusite naravno beljakovino kolagen. Ste zanjo morda celo že slišali? Z njeno pomočjo lahko gotovo poskrbite za spremembo videza, ki si jo tako želite!

Naravno sijoč videz

zdravi lasjeZdravi lasje so videti čudovito, a žal ima le malokdo celo življenje takšno srečo, da naravno sijoč videz las doseže brez kakšnega posebnega truda. Večina ljudi se mora zanj neznansko truditi, marsikdo pa v to vlaga ogromno truda, preizkuša šampone, balzame, različne maske in druge pripravke, obiskuje frizerje ipd., a rezultati enostavno niso zares takšni, kot si jih želi. Se to morebiti dogaja tudi vam? Potem je čas za spremembo – za to, da na naraven način in brez prevelikega truda poskrbite za naravno sijoč videz, o katerem sanjate.

Kolagen ima številne pozitivne učinke

prednosti kolagenaPri doseganju sprememb vašega videza in k temu, da bo ta bolj mladosten, vam lahko najbolj učinkovito pomaga naravna beljakovina po imenu kolagen, ki ima številne pozitivne učinke na telo. Med drugim vpliva tudi na zdravje las oziroma na njihovo strukturo, ki jo lahko že v precej kratkem času močno izboljša in okrepi. Jemanje kolagena tako pripomore k temu, da bodo vaši lasje že kmalu:

 • veliko močnejši od korenin do konic,
 • postali veliko manj lomljivi in krhki,
 • imeli boljšo strukturo,
 • ne bodo imeli več razcepljenih konic,
 • rasli veliko hitreje,
 • manj izpadali,
 • lepšega videza,
 • bolj sijoči,
 • postali vaš največji okras in ponos.

Kakšen kolagen izbrati?

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih dozČe bi radi preizkusili kolagen, ki bo izboljšal strukturo in videz vaših las, potem boste kmalu ugotovili, da je na tržišču na voljo mnogo različnih pripravkov, v katerih se nahaja ta naravna beljakovina. To marsikoga zmede, saj zaradi tega ne ve, katerega od teh pripravkov izbrati oziroma kateri med njimi je res učinkovit. V prvi vrsti je zato pomembno, da kupite kolagen pri preverjenem ponudniku oziroma da izberete takšnega, ki ga izdeluje preverjen in zaupanja vreden proizvajalec, saj gre navsezadnje za izdelek, ki ga boste vnašali v svoje telo, zato je pomembno, da je izdelan v skladu z najvišjimi standardi, je ustrezno testiran in ima tudi vse potrebne certifikate. Pri tem pri izbiri in nakupu izdelka:

 1. Ne glejte na ceno, ampak na učinkovitost
 2. Preverite, koliko kolagena je v enem odmerku
 3. Preverite, za kakšen kolagen gre in iz česa je pridobljen
 4. Natančno preverite sestavine v izdelku
 5. Izberite kolagen v hidrolizirani obliki, saj je tak najbolj učinkovit
 6. Odločite se za takšnega, ki vsebuje tudi kolagenske peptide, saj ti spodbujajo tvorbo novega kolagena v telesu
 7. Preverite, kaj o izdelku menijo uporabniki v komentarjih pod izdelkom, na družbenih omrežjih, na forumih itd.

Zdravi lasje, kakršnih si želite

Zdravi lasje niso nekaj samoumevnega in vsakodnevno so izpostavljeni marsičemu, kar jim lahko škodi, pa naj si gre za onesnaženje in smog, stres, neustrezno nego, temperaturne spremembe, barvanje ali morda kaj drugega. K temu svoje doda še proces staranja.

zdravi in lepi lasjeVse to vpliva tudi na njihovo strukturo ter tudi videz, hkrati pa na to vplivamo tudi z vsem, kar zaužijemo, oziroma z vsem, kar vnesemo v svoje telo. Zato je zelo pomembno piti čim več tekočine (najbolje navadne vode brez vseh dodatkov) oziroma skrbeti za to, da se na našem jedilniku znajde raznolika in ustrezna prehrana. K temu pa lahko dodamo še jemanje popolnoma naravnega prehranskega dodatka kolagen, ki ima visoko učinkovitost:

 • če izberemo res kakovostnega,
 • če ga jemljemo redno in v skladu z navodili proizvajalca,
 • če ob tem tudi sicer dobro skrbimo tako zase kot za svoje lase.

Poskrbite za lepo pričesko!

Če se sprašujete, kako drugim ženskam in moškim uspeva imeti tako lepo pričesko ali kako se spopadajo z različnimi težavami z lasmi (lomljivost, izpadanje, tankost itd.), enega od odgovorov na to zagotovo predstavlja prav beljakovina kolagen. Jemlje ga namreč ogromno ljudi, ki spoznavajo njegove pozitivne učinke in ga zaradi njih v jemanje priporočajo tudi drugim. Pri tem pa je treba vedeti, da eden od njegovih učinkov niso le lepi in zdravi lasje, ampak tudi veliko bolj čvrsta in napeta koža, kar je še dodaten razlog za to, da se vam ga vsekakor splača preizkusiti.