Ogrevajte kopalnico z elektriko – najboljši kopalniški radiatorji

Kupaonski radijatori VIGO EHR
Kupaonski radijatori VIGO EHR

Električno ogrevanje prinaša vrsto prednosti. Primerno je za najrazličnejše vrste prostorov, od poslovnih do bivalnih, prav tako pa se zelo dobro obnese tudi v kopalnici, saj obstajajo modeli električnih grelcev, ki imajo zelo dobro zaščitene instalacije pred stikom z vodo in vlago, kar dokazujejo tudi certifikati. Če vas zanima, kateri so najboljši kopalniški radiatorji, boste to izvedeli v pričujočem članku.

Najboljši kopalniški radiatorji na tržišču

Izbirate lahko med številnimi znamkami in modeli, ki so vredni zaupanja. Najboljši kopalniški radiatorji na tržišču so tako tisti, ki poskrbijo za učinkovito in udobno ogrevanje na čim bolj enostaven način ter imajo ob tem še dodatne funkcije, zaradi katerih boste z njimi več kot zadovoljni. Ker je na razpolago toliko različnih modelov, se je med njimi kar težko odločiti in poiskati pravega. Zato smo vam pripravili kratek seznam, ki vam bo lahko pomagal pri izbiri in odločitvi o tem, kateri modeli bi bil najbolj primeren za vas. Najboljši kopalniški radiatorji, ki se vam jih splača pogledati, so:

  • Grelec Vigo EHR PRO, ki je oblikovan tako, da lahko z njim zanesljivo in varno grejete prostor in hkrati tudi sušite brisače, oblačila, perilo itd., poleg tega pa ima več let garancije.
  • Model Radialight Quadro Visio, ki je elegantnega videza in oblikovan tako, da se na prvi pogled sploh ne opazi, da gre za grelnik, zaradi česar bo še posebej všeč tistim z izbranim okusom.
  • Električni grelnik Radialight Windy, ki velja za enega od najbolj zanimivih modelov na tržišču predvsem zaradi svojih minimalnih dimenzij v kombinaciji z visoko učinkovitostjo in možnostjo, da na njem sušite tudi brisače.

Kako izbrati pravi model zase?

Vigo radiator za kupaonuKer je na tržišču toliko različnih modelov, odločitev o tem, kateri bi bil najboljši za vas, nikakor ni lahka. Pri tem vam lahko v prvi vrsti pomaga vprašanje, kakšen električni grelnik sploh potrebujete, kar je odvisno od tega, kako velika je vaša kopalnica in kako učinkovito ogrevanje potrebujete. Poleg tega je pomembno tudi to, koliko prostora imate sploh na voljo za montažo ter ali vam je poleg same učinkovitosti pri ogrevanju pomembno še kaj drugega. Kot že omenjeno pri opisu posameznih modelov, nekateri omogočajo tudi sušenje brisač, kar pomeni, da niso le grelniki, ampak tudi sušilniki, kar morda pride prav tudi vam.