Pripeljite svoj avto na pooblaščeni servis Opel!

Če imate avto znamke Opel, potem sploh ne sme biti dileme, kam se vam najbolj splača pripeljati vaš avtopooblaščeni servis Opel namreč vsekakor nudi najboljše servisiranje vozil te avtomobilske znamke, pri čemer ažurno spremljajo tudi novosti in oklice proizvajalca, zato so vedno na tekočem z vsemi najnovejšimi informacijami in bodo kar se da najbolje znali poskrbeti tudi za vaš avto. Če torej še nimate izbranega serviserja, sedaj veste, katerega izbrati.

Redni avto servis

pooblaščeni servis opelPooblaščeni servis Opel poskrbi za redni avto servis vašega vozila. Redno servisiranje je vsekakor bistvenega pomena za to, da vaš avto ohranite v brezhibnem stanju, poskrbite za njegovo zanesljivost, varno vožnjo in dolgo življenjsko dobo njegove uporabe. Zato je zelo pomembno, da imate vse servise skrbno zabeležene v servisni knjižnici in da se pri tem držite pravil, ki jih je določil proizvajalec.

Prav tako pa je pomembno, da za servisiranje in vzdrževanje vozila skrbi uradni serviser, saj je ta za to pooblaščen tudi s strani proizvajalca. Poleg tega vam to omogoča boljšo pozicijo pri prodaji vozila, če bi se kdaj odločili zanjo. Dobro vzdrževana vozila namreč pri prodajah dosegajo višjo ceno, seveda pa to ni edini razlog za skrb zanje in redno vzdrževanje – vse to je pomembno tudi z vidika vaše varnosti in vnaprejšnjega preprečevanja okvar in težav z vozilom.

Vse dodatne storitve in popravila vozil

opel servisPoleg rednega servisiranja pa vam pooblaščeni servis Opel nudi tudi vse dodatne storitve in popravila vozil, za kar prav tako odlično poskrbijo. Na servis se lahko pri njih naročite preko spletnega obrazca, kar vam omogoča več udobja ter poskrbi za to, da lažje organizirajo vse termine tako, da so stranke čim prej na vrsti za tisto, kar potrebujejo. Če iščete kakšne dodatne informacije ali imate kakšno vprašanje glede njihovih storitev, pa jim vedno lahko pošljete tudi elektronsko sporočilo ali jih pokličete, saj se trudijo biti svojim strankam vedno na voljo. Vsekakor pa ne iščite drugih ponudnikov za servisiranje in popravilo vozil, saj vam pooblaščeni servis Opel nudi prav vse, kar potrebujete!