Radiator za kopalnico – izberite Radialight! 

Se zanimate za grelnik? Radiator za kopalnico Radialight je tak, kakršnega si želite. Praktičen, učinkovit in elegantnega videza zmore zelo dobro ogreti prostor ter poskrbeti za udobje pri njegovi uporabi. S svojimi odličnimi lastnostmi vas bo gotovo prepričal, saj resnično poskrbi za učinkovito ogrevanje. Pri tem lahko izbirate med različnimi modeli, med katerimi so na voljo tudi taki, ki pri svojem delovanju izkoriščajo zelo napredno DUAL – THERM tehnologijo. Gre za tehnologijo kombiniranega ogrevanja, ki omogoča zelo varčno porabo energije ter s tem nižje stroške pri ogrevanju. A ne samo to: s pomočjo omenjene tehnologije kopalnica ostane tudi dalj časa topla, kar je še dodatna prednost. 

Kombiniran način gretja za manjšo porabo 

radiator za kopalnicoRadiator za kopalnico znamke Radialight je dobra izbira. Primeren je za vse vrste kopalnic, še posebej pa bodo nad njim navdušeni tisti, ki imajo težave s tem, kam namestiti takšen grelnik – njihovi modeli imajo namreč minimalne dimenzije in so zasnovani tako, da zasedajo zelo malo prostora. Najbolje pri njih pa je to, da imajo tudi majhno porabo energije. Za svoje delovanje namreč izkoriščajo kombiniran način gretja oziroma tako imenovano DUAL – THERM tehnologijo. Ta omogoča: 

  • zelo hitro segrevanje prostora, 
  • učinkovito ogrevanje prostorov do velikosti 20 kvadratnih metrov, 
  • izredno varčno delovanje, 
  • ohranjaje tople sprednje stranice in izžarevanje njene toplote v prostor brez dodatne porabe energije. 

električni radiator za kopalnico.DUAL – THERM tehnologija tako omogoča, da se energija porablja zgolj za segrevanje grelnika na želeno temperaturo. Ko pa je ta enkrat segret, ne porablja več energije, temveč preklopi na drug način delovanja ter prostor ohranja topel s pomočjo postopnega oddajanja oziroma izžarevanja toplote, ki se je akumulirala v sprednjo stranico. Na tak način sam grelnik dalj časa ostaja topel, zaradi tega pa lahko tudi dalj časa ohranja želeno temperaturo v prostoru brez dodatne porabe energije. 

Učinkovitost in lep videz 

Radialight pa se ne ponaša le z izredno učinkovitostjo pri ogrevanju, temveč tudi z modeli zelo lepega videza. Če se boste odločili za njihov radiator za kopalnico, lahko tega brez težav namestite na vidno mesto, saj so vsi njihovi modeli zelo elegantno in moderno oblikovani. Sprednja stranica je narejena iz kaljenega stekla, ki vas bo navdušilo s svojo gladko in sijočo površino. Nekateri imajo na sprednji stranici nameščeno celo ogledalo ter tako predstavljajo zanimiv okras prostoru. Na voljo pa so vam tudi modeli v drugih barvah – beli in črni, tako da se lepo podajo v čisto vsako kopalnico.