Psihoterapevt – rešitev za vas

V kolikor se spopadate s travmami iz otroštva, imate kakšno fobijo ali pa v sebi enostavno ne najdete dovolj poguma, da bi recimo končali neko zvezo, ki vas ne osrečuje, potem je čas, da nekaj spremenite! Vse te težave se da namreč rešiti in pri tem vam lahko pomaga psihoterapevt. Psihoterapija je namreč ena od metod, ki skozi pogovor človeku pomaga ugotoviti, kakšne so njegove resnične želje in zakaj jim ne sledi.

Ne pometajte težav pod preprogo!

Velikokrat namreč nekje globoko v sebi točno vemo, kaj si želimo, po čem hrepenimo. Vendar pa se nam lahko te želje zdijo neuresničljive, zaradi česar jih niti ne poskušamo uresničiti. Marsikdo tudi nima ustrezne podpore bližnjih, ki bi mu pomagala, da uresniči svoje potenciale in zaživi tako, kot si želi. Marsikje strokovna pomoč ali ustrezna terapija še vedno velja za tabu, enako kot to, da sploh na glas priznamo, kaj nas muči, s čim nismo zadovoljni.

Težave zaradi tega velikokrat pometemo pod preprogo, o njih ne govorimo, niti se z njimi posebej ne ukvarjamo. To pa je najslabše, saj smo globoko v sebi zaradi njih lahko še vedno jezni, ranljivi, žalostni. To velja še posebej za različne travme, ki so nekaj zelo pogostega. Škoda bi bilo, da bi živeli življenje tako, da bi se nenehno obremenjevali z njimi, če pa jih lahko premagate. In čisto enako velja za različne fobije in druge življenjske težave, ki lahko pomembno vplivajo na vas.

psihoterapevtka

Kateri psihoterapevt V LjubljanI je najboljši?

Najslabša rešitev je torej, da ne storite prav ničesar, saj se bodo tako vaše težave le še poglabljale, najboljša pa ta, da poiščete ustrezno pomoč oziroma kakovostnega terapevta, ki vam bo pomagal pri reševanju težav, ki vas mučijo. Obiščite www.janapotocnik.si/psihoterapevt/ in se naročite na prvo srečanje, na katerem boste spoznali, da vaše težave niso nerešljive, čeravno se vam morda zdi tako, in da se tudi v vas skrivata notranja moč in vztrajnost, s pomočjo katerih jih lahko tudi uspešno rešite!