Dizajnerski radiatorji s pametnim termostatom

Pametni WiFi termostati so na področje ogrevanja prinesli veliko višjo stopnjo udobja, saj jih je mogoče nastavljati tudi preko različnih pametnih naprav, kot so mobilni telefoni, tablice ali računalniki. Takšni termostati so namreč povezani z internetom, kar omogoča, da imajo veliko večjo funkcionalnost ter da je preko njih veliko lažje nadzorovati porabo in učinkovitost ogrevanja. Takšne termostate pa imajo tudi dizajnerski radiatorji norveškega proizvajalca Glamox, ki vas bodo navdušili s številnimi odličnimi lastnostmi, zaradi česar na področju ogrevanja z električno energijo že nekaj časa veljajo za številko ena.

Sodobna tehnologija in odličen dizajn

Dizajnerski radijator Glamox H60 z WiFi
https://silenos-ogrevanje.si/

Dizajnerski radiatorji Glamox slovijo po svoji sodobni obliki in izredno premišljenem in funkcionalnem oblikovanju, ki jim je prineslo že kar nekaj nagrad na tem področju. Zaradi tega s svojim odličnim dizajnom polepšajo vsak dom in se lepo podajo tudi k drugi opremi, saj so na razpolago v različnih dimenzijah, oblikah in barvah.

Na voljo so številni modeli, med katerimi lahko izbirate, še posebej pa je razveseljiva novica, da njihovi grelniki, ki delujejo s pomočjo elektrike, niso le čudovitega videza in dizajna, ampak so tudi izredno učinkoviti in s pomočjo sodobne tehnologije poskrbijo za prvovrstno udobje pri ogrevanju. K temu pripomore tudi tako imenovani wifi termostat, s katerim lahko upravljate kar na daljavo.

Ekološko ogrevanje z nizkimi stroški

Med vsemi načini ogrevanja je ogrevanje na elektriko zagotovo ena od najbolj ekoloških možnosti, hkrati pa je namestitev takšnega sistema ogrevanja najlažja tudi z vidika montaže, saj potrebujete praktično le priklop na elektriko. Grelci se namreč s pomočjo stenskih nosilcev montirajo na steno, nato pa jih priklopite na elektriko. Zaradi tega vam montaža ne bo prinesla tudi nobenih dodatnih stroškov.

A ne le to: že omenjeni Glamoxovi dizajnerski radiatorji so zasnovani tako, da porabijo kar se da malo električne energije, kar pomeni, da ne bodo le polepšali vaših prostorov in s pomočjo pametne tehnologije poskrbeli za vaše udobje, ampak vam bodo pomagali tudi do tega, da boste prihranili pri ogrevanju!