Organska kozmetika Essentiq Cosmetics za vašo kožo

Organska kozmetika Essentiq Cosmetics je izdelana z mislijo na naravo in na to, kaj je najboljše za vašo kožo. Slednji zagotovo najbolj prijajo prav naravne sestavine, zato je treba izbrati takšno kozmetiko, ki jih vsebuje v čim večji meri. Če so te sestavine še ekološke oziroma pridelane na organski način, pa še toliko bolje, saj bodo tako vaši koži še bolj koristile.

Redna nega za lepo kožo – kakšne izdelke izbrati?

Facial Care - Essentiq Cosmetics
Facial Care – Essentiq Cosmetics

Če si želite imeti lepo kožo, k temu najbolj pripomore redna nega oziroma redna skrb zanjo. Za kožo bi bilo treba skrbeti že od mladosti dalje, saj je to najboljša investicija v to, da bo naša koža lepa tudi v poznejših življenjskih obdobjih. Seveda pa je pri tem pomembno tudi to, s čim jo negujemo. Na tržišču je na voljo nešteto različnih izdelkov za nego kože, ki se oglašujejo kot najboljši.

Vendar pa njihove sestavine razkrivajo, da v njih niso le tiste snovi, ki vaši koži res koristijo, ampak tudi številne druge dodatne snovi, ki jih proizvajalci tja dodajajo le zaradi lepšega videza izdelka ali zato, ker so pač cenejše. Različna umetna barvila in drugi dodatki, sintetične snovi, pa parabeni in sulfati in različni drugi dodatki naši koži prav nič ne koristijo.

Seznam takšnih umetnih dodatkov, ki jih lahko najdemo v konvencionalni kozmetiki, je še veliko daljši, a na srečo obstaja tudi kozmetika,  ki ne vsebuje niti ene takšne snovi, ki bi lahko škodovala vaši koži. To je organska kozmetika Essentiq Cosmetics, ki je res popolnoma naravna, saj vsaj njihov izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora, med katerimi jih je večina ekoloških oziroma organskih.

Zaradi tega ta na vašo kožo res blagodejno vpliva, jo pomirja, daje vso potrebno podporo, jo globinsko navlaži ter poskrbi za to, da ostane zdrava in sijoča na naraven način. Če tudi vi cenite naravo in ji zaupate, je organska kozmetika Essentiq Cosmetics zagotovo tisto, s čimer boste tako vi kot vaša koža najbolj zadovoljni!