Električni kopalniški radiator z nizko porabo

kupaonski radijatori Vigo EHRNizka poraba je nekaj, kar si želimo prav vsi, saj si nihče ne želi plačevati visokih zneskov na položnicah. Stanovanjski stroški naraščajo in marsikomu se zdi, da se vsak mesec nekaj draži, kar se na letni ravni občutno pozna. Še posebej drago pa je lahko ogrevanje, zato marsikdo skuša kurilno sezono čim bolj skrajšati: kuriti začne šele pozno jeseni in konča zgodaj spomladi. A kaj, ko tudi prej in pozneje kdaj nastopijo mrzli dnevi, kar je še posebej neprijetno, ko se želimo stuširati ali skopati. V tem primeru nam prav pride električni kopalniški radiator z nizko porabo.

Najnižja poraba, ki se na položnicah skoraj ne bo poznala

Ko iščete rešitev za ogrevanje, je najbolj pomembno gledati na to, kakšni so stroški s takšnim sistemom. Pri tem je treba gledati tako na začetne stroške (recimo strošek nakupa peči ali toplotne črpalke, napeljave, …) kot na to, koliko boste na letni ravni plačali za ogrevanje. Pri ogrevanju na elektriko oziroma z električnimi grelci so začetni stroški zelo nizki, saj odpade strošek za nakup peči ali toplotne črpalke, pa tudi strošek za napeljavo.

Izberite varčen model za ogrevanje kopalnice

Varčni električni kopalniški radiator je dobra odločitev, saj omogoča:

  • enostavno montažo,
  • neodvisnost od centralnega sistema ogrevanja,
  • izredno funkcionalnost,
  • visoko učinkovitost,
  • hitro ogrevanje kopalnice,
  • možnost gretja v prehodnih obdobjih,
  • veliko stopnjo udobja,
  • sušenje perila,
  • nizko porabo.

Ni vsak električni kopalniški radiator varčen!

Pri tem velja opozoriti, da so na trgu na voljo zelo raznoliki modeli grelnikov, ki delujejo s pomočjo elektrike, in da nekateri med njimi nikakor nimajo nizke porabe, ampak so zelo energetsko potratni. Zaradi tega pri nakupu velja velika previdnost, saj ni vseeno, kaj kupite. Treba je natančno prebrati specifikacije določenega modela ter biti pri tem pozoren tako na moč in učinkovitost kot na porabo. Ta naj bo seveda čim nižja, vendar pa se to ne sme poznati pri učinkovitosti. Zaradi tega je najbolje izbrati zanesljivega proizvajalca, kakršen je recimo proizvajalec Vigo, ki slovi prav po učinkovitih in varčnih modelih. Več o njih lahko izveste na spletni strani silenos-grijanje.com!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja