Popolnoma naravni šampon za mastne lase

Iščete naravni šampon za mastne lase?
Potem izberite Essentiq! To je slovenska blagovna znamka ekološke kozmetike, ki je osnovana na naravnih sestavinah. Namenjena je tistim, ki verjamejo, da je naravno najboljše in da je naravi treba zaupati. Preverjene ekološke sestavine z vsemi potrebnimi certifikati so temelj vseh njihovih kozmetičnih izdelkov, ki se uspešno prodajajo tako v Sloveniji kot v tujini.

Naravne sestavine brez škodljivih dodatkov

https://www.essentiq.si/

Vendar pa to, da nek kozmetični izdelek vsebuje naravne sestavine ni dovolj za to, da bi bil res naraven. Marsikdaj je namreč naravnih sestavin le za vzorec, niso ekološkega porekla ali pa so jim dodane še druge snovi, konzervansi in barvila, ki so nepotrebni ali celo škodljivi. Essentiq se lahko pohvali s tem, da njihovi izdelki vsebujejo kar 98 % naravnih sestavin, večinoma pa so te iz ekološke pridelave.
Poleg tega pa njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, sulfatov, formaldehidov, parafinov, silicija, derivatov klora, sintetičnih barvil, propilen glikola in drugih podobnih snovi. Zaradi tega lahko rečemo, da so resnično naravni, saj imajo zelo premišljeno sestavo in ne vsebujejo ničesar, kar bi bilo škodljivo. Zaradi tega so nežni in ne dražijo kože ali lasišča, zato so primerni prav za vse, saj imajo izredno blagodejni učinek.

Pri vsakem izdelku je tudi natančno navedeno, iz česa je narejen, zato lahko pridobite vse potrebne informacije. To velja tudi za njihov naravni šampon za mastne lase, o katerem je mnogo zadovoljnih uporabnikov povedalo, da res deluje, zato se ga splača preizkusiti tudi vam.

Poleg tega pa je res naraven, saj vsebuje le najboljše sestavine, kot so eterična olja limone in evkaliptusa, izvlečki koprive in ekološki gel aloje vere ter še nekaj drugih sestavin, ki poskrbijo še za njegovo večjo učinkovitost. To velja recimo za proteine amaranta, ki oskrbijo lase s potrebnimi hranili in jih negujejo. So vir antioksidantov in aminokislin, ki okrepijo lase in jih naredijo bolj močne. Zaradi tega vam priporočamo, da ga preizkusite in se znebite mastnih las za vedno!