Kateri laki za nohte so najboljši?

Najboljši laki za nohte so tisti, ki so na voljo v točno takem odtenku, kot ste si ga zamislili, in zdržijo čim dlje brez kakršnega koli krušenja ali luščenja. Najboljši so zato vsekakor tisti, ki se uporabljajo za profesionalno rabo, ne glede na to, za kakšno vrsto gre. Obstaja namreč veliko različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate. Katero boste izbrali, pa je odvisno od tega, kakšna manikira vam je najbolj všeč. Nekatere prisegajo na gelirane nohte, spet druge pa na bolj naravno manikiro. Ne glede na to, za katero možnost se odločite, je pomembno, da je vaša manikira narejena čim bolj profesionalno. Za to lahko obiščete kozmetični salon oziroma manikerko ali pa se manikire lotite kar doma.

Manikira kot v kozmetičnem salonu

Če bi si želeli sami doma uredite nohte tako, kot to storijo v kozmetičnem salonu, potem v ta namen potrebujete vse potrebne pripomočke. Osnova niso samo ustrezni laki za nohte, ampak tudi vsi drugi pripomočki, ki se jih potrebuje za nego nohtov ter manikiro. Nohte je treba namreč najprej pripraviti na lakiranje, preden se ga lotimo. To vključuje tako samo skrb za njihovo zdravje in lesk ter ustrezno zaščito nohta, piljenje, pa tudi odstranjevanje obnohtne kožice, seveda pa tudi skrb in nego rok oziroma dlani. Tako bo vaša manikira res prišla do izraza.

Sušenje z lučko

Določeni laki za nohte zahtevajo posebno obdelavo oziroma utrjevanje. Treba jih je namreč posušiti z UV ali LED lučko, ki poskrbi za daljšo obstojnost manikire. Takšno lučko se lahko danes kupi tudi za domačo uporabo, pri čemer pazite, kakšno kupite in kako močna je. Včasih je bolje odšteti nekaj deset evrov več in kupiti res kakovostno lučko za nohte, ki bo res dobro opravila svoje delo ter poskrbel za profesionalne rezultate.

Nail art dodatki

Vašo manikiro lahko nadgradite tudi z različnimi nail art dodatki. To so različne nalepke in drugi zanimivi dodatki, ki polepšajo nohte in jih naredijo unikatne. Na njih so lahko naslikani različni motivi in vzorci, prav tako pa lahko nanje nalepite kristale ali posebne kroglice s 3D učinkov. Možnosti je vsekakor res veliko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja