Kopalniški radiatorji za hitro segrevanje z nizko porabo energije

Kopalniški radiatorji Glamox & VigoČe ste v fazi iskanja odlične rešitve za ogrevanje kopalnice, so kopalniški radiatorji na elektriko lahko prvovrstna rešitev. A pojdimo lepo po vrsti. Navadno so v kopalnice postavljeni povsem klasični radiatorji, ki pa za ogrevanje prostora niso zadostni.

Že v času pred pričetkom kurilne sezone pa tudi po njej neredko nastopijo precej nizke temperature. Zgodaj spomladi in jeseni znajo biti predvsem mrzla jutra in večeri, klasični radiatorji pa še niso topli. V takšni situaciji je zato dobro najti ustrezno pomoč oziroma dovolj učinkovito rešitev – za ogrevanje kopalniškega prostora v prehodnem obdobju. V ta namen pa se najpogosteje uporabljajo kopalniški radiatorji na elektriko.

Kopalniški radiatorji prvovrstnega ponudnika

Električni kopalniški radiator je torej lahko odlična rešitev za ogrevanje kopalnice v prehodnem obdobju, ko klasični radiator še ni zadosti topel. Ena od preverjeno najboljših rešitev na trgu so električni radiatorji za kopalnice proizvajalca VIGO. Tovrstne naprave zagotavljajo izjemno hitro segrevanje kopalniškega prostora, in to z izjemno nizko porabo energije.

Kopalniški radiatorji VIGO pa so še toliko bolj dobrodošla izbira, ker porabijo kar se da malo električne energije. Zasnovani so namreč tako, da se takoj, ko se prostor do določene temperature segreje, samodejno ugasnejo. Ko pa radiator zazna, da je temperatura nekoliko padla, se sistem ponovno vklopi. To v praksi pomeni, da takšen radiator odlično poskrbi za konstantno temperaturo. Bivanje pa je zagotovo tudi zato precej bolj prijetno, poraba energije pa seveda bistveno nižja.

Grelne naprave na elektriko najrazličnejših dimenzij

radiator za kopalnico na elektrikoPraviloma je večina kopalnic majhna, posledično lahko naletimo na težavo, ko želimo v takšen prostor namestiti dodatno ogrevalno napravo. K sreči vam proizvajalec VIGO ponuja kopalniške radiatorje najrazličnejših dimenzij. Prav tako so njihovi produkti oblikovani na izjemno precizen način, tako da zasedejo čim manj prostora.

Na steno se izbran kopalniški radiator VIGO lahko namesti s posebnimi konzolami. Te omogočajo preprosto montažo pa tudi izjemno dobro stabilnost. V bližini pa je seveda nujno potrebno poskrbeti za možnost priklopa na elektriko. Na sploh pa sam prostor montaže nikakor ni zahteven. Kopalniški radiatorji se praktično lahko namestijo kamor koli.

Podobna oblika kot klasični radiatorji

Za električne radiatorje za kopalnico znamke VIGO je značilno, da so podobno oblikovani kot klasični radiatorji. Najpogosteje pa se kupci odločijo za nakup kopalniškega radiatorja v obliki lestve. Takšne grelne naprave se namreč lahko koristno uporabijo tudi za sušenje brisač ter drugega perila. Takšna vrsta radiatorja je torej izjemno praktična in ne opravlja samo ene naloge, temveč več.