Dodatki za nohte nail art

Čudoviti dodatki za nail art polepšajo vaše nohte in jih naredijo še bolj privlačne. Če ste se že malo naveličali navadnega laka za nohte, lahko vašo manikiro popestrite z različnimi dodatki. S tem lahko popolnoma predrugačite styling vaše manikire ter poskrbite za to, da bo ta nekaj posebnega. V ta namen imate na izbiro številne dodatke za nohte, med katerimi lahko izbirate.

Priljubljeni kristalčki

Eden od najbolj priljubljenih nail art dodatkov so kristalčki različnih velikosti in oblik. Poskrbijo za lesket na vaših nohtih, pri čemer lahko uporabite različne kombinacije. Nekatere ženske prisegajo le na en kristalček na enem nohtu, medtem ko jih druge rade okrasijo z več kristalčki. Izbira je popolnoma vaša, seveda pa lahko vsakič znova izberete poljubno kombinacijo, ki vam v tistem trenutku najbolj ustreza.

Cristal Sand za nohte

Če si želite magičnega izgleda nohtov, ki se bodo bleščali v svoji popolnosti, potem za vaš styling izberite Cristal Sand. Gre za mikro delce, ki poskrbijo za bleščeč učinek ter tako resnično polepšajo vaše nohte. Nanese se jih zelo preprosto in hitro: s čopičem ali kar s prsti. Tako lahko poskrbite za čisto posebno manikiro, kakršne verjetno še niste imeli. Pri tem pa ne pozabite, da je trenutno še vedno v modi prav vse, kar se blešči, torej je Cristal Sand kot nalašč za to, da ga preizkusite ter si na ta način čim prej uredite vaše nohte.

Kaviar manikira

Zanimiva varianta za dekoracijo vaših nohtov je tudi tako imenovana kaviar manikira, ki je resnično neverjetna. Gre za čisto majhne in drobne kroglice s 3D učinkom, ki nohtom pričarajo prav poseben izgled. Morda ste kaj takšnega že videli pri kakšni zvezdnici, sedaj pa imate takšne nohte lahko tudi vi. Vaši nohti bodo na ta način videti prav glamurozni in resnično nekaj posebnega. Če bi radi zablesteli na zabavi ali poskrbeli za to, da bodo vašo manikiro opazili vsi, si privoščite kaviar lak za nohte!

Nalepke in folije za nail art

Ena od možnosti za okrasitev nohtov predstavljajo tudi nalepke za nohte. Obstaja cela vrsta različnih motivov v različnih stilih, barvah, oblikah. Možnosti so tako skorajda neskončne in vsaka lahko najde kaj primernega zase glede na svoj okus in stil oblačenja. Tako lahko polepšate svoje nohte in nadgradite svojo manikiro v nekaj bolj posebnega.