Čiščenje strehe – kako poskrbeti za varnost?

Morate poskrbeti za čiščenje strehe, a ne veste, kako bi se tega dela lotili? Morda prav zaradi tega s tem opravilom nenehno odlašate ali ga prelagate na poznejši čas, zato je sedaj postalo res že nujno, da se ga lotite čim prej? Vas pri tem delu najbolj skrbi varnost, saj je streha strma, dostop do nje pa zelo težak?

čiščenje na višiniZagotovo se je takšnih in podobnih del, ki se odvijajo na višini, pametno lotevati preudarno, zato ni nič narobe, če se ukvarjate z vsemi naštetimi vprašanji – to pomeni le, da vam ni vseeno za varnost. In prav zato, ker vam ni vseeno za varnost, velja razmisliti, ali ne bi bilo bolje, če bi za to nalogo namesto vas poskrbel kdo drug, ki se s tem profesionalno ukvarja in ki točno ve, kako to delo opraviti brez tveganj za varnost.

Kdo lahko poskrbi za čiščenje strehe?

Če potrebujete čiščenje strehe, to še ne pomeni, da morate to delo opraviti sami. Obstajajo namreč podjetja, ki to delo lahko opravijo namesto vas. Tako bo karseda najbolje poskrbljeno za varnost, predvsem pa vam ne bo treba tvegati padcev in poškodb, saj bo usposobljena ekipa profesionalcev poskrbela za vse. Pri tem bodo sledili vašim navodilom ter jih maksimalno upoštevali, tako da bo na koncu delo res opravljeno tako, kot si želite. Naslednjič ko boste morali opraviti takšno delo, tako sploh ne boste več razmišljali o tem, da se ga lotevali sami, ampak boste takoj poklicali isto podjetje, saj je tako lažje in hitreje, predvsem pa bolj varno.

Kakšne so običajno cene za višinska dela?

čiščenje strehe na višini
Višinska dela,
Višinc d. o. o.
Viška cesta 48, 1000 Ljubljana
info@delanavisini.si
031 736 991

Cene pri delu na višini variirajo glede na to, za kakšno delo gre. Pomembno je že pred začetkom del natančno specificirati, kaj vključuje čiščenje strehe, saj gre lahko za različne metode čiščenja, za odstranjevanje listja in različnih predmetov, odstranjevanje snega, umazanije ali česa drugega. Prav tako pa je seveda cena odvisno tudi od tega, za kako veliko površino gre, kako težko je dostopna in podobno.