Kopalniški radiator za prehodno obdobje

Kopalniški radiator - VIGO EHRSe tudi vam zdi, da bi kdaj potrebovali dodaten kopalniški radiator oziroma grelec za prehodno obdobje? Jeseni imamo včasih res pravo indijansko poletje, ko čez dan močno sije sonce in je dovolj toplo. A takoj, ko sonce zaide, se situacija spremeni in postane bolj mrzlo, enako pa velja za jutra. Podobno je tudi spomladi, ko so dnevne temperature že dovolj visoke, da izklopimo ogrevanje, saj res ni več potrebe, da bi kurili. Vendar pa nas nato v kopalnici zjutraj in zvečer rado zazebe, zato je prav, da poiščemo dodatni vir gretja ter tako poskrbimo za večje udobje.

Dodatno ogrevanje kopalnice

Za dodatno ogrevanje kopalnice se lahko uporabi različne električne grelce. Pomembno je, da je kopalniški radiator takšen, da dobro prenaša vlago oziroma je primeren prav za uporabo v kopalnici. Najbolje je tako izbrati namenski kopalniški radiator. Kakšnega boste izbrali, je odvisno tudi od velikosti prostora. Najbolje je izbrati takšnega, ki je čim bolj minimalistično oblikovan, saj ga ne bo težko umestiti v sam prostor in prilagoditi ostali opremi.

Če je prostora zelo malo, je najbolje izbrati stenski grelnik. Ena od možnosti je recimo tudi ta, da izberete takšnega v obliki lestve. Takšen grelnik namreč ob tem, da ogreva prostor, omogoča še sušenje perila, brisač, mokrih oblačil in vsega ostalega. Tako ga lahko uporabljate tudi kot dodatni sušilnik, kar je zagotovo zelo priročno.

Na voljo so številni modeli grelcev

Izbire različnih modelov je sicer zelo veliko. Seveda pa je treba vedeti, da imajo manjši modeli načeloma tudi manjšo moč. Zaradi tega je vedno treba gledati prav vse značilnosti določnega modela in najti kompromis med njegovo obliko in tem, koliko prostora zasede, ter med njegovo močjo, učinkovitostjo in porabo. Slednja je zelo pomembna, saj je od tega odvisno, koliko boste plačali za takšno dodatno ogrevanje vaše kopalnice. Verjamemo, da bi zanj radi plačali čim manj, zato se vam splača izbrati čim bolj varčen model ustrezne velikosti in s primerno učinkovitostjo ter močjo.

Preveri ponudbo v spletni trgovini Glamox Slovenija: https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/kopalniski-radiatorji/