Kako obstojni so gel nohti?

Koliko časa na vaših nohtih zdrži lak? Zagotovo velja, da celo pri isti ženski isti lak ne zdrži vedno enako dolgo. Če nekdo recimo veliko ročno pomiva posodo ali počne kakšna podobna opravila, se bo seveda lak spraskal prej, kot če tega ne počne. Zagotovo pa gel nohti zdržijo dosti dlje kot druge vrste manikire, saj so zasnovani tako, da so skorajda trajni. Zato takšni vrsti manikire pravimo tudi trajna oziroma permanentna manikira.

Kako do bolj obstojne manikire?

Če želite bolj obstojno manikiro, so gel nohti tisto, kar iščete. Obiščete vašo manikerko ali najbližji kozmetični salon ter se naročite na takšno vrsto manikire! Verjamemo, da boste z rezultati več kot zadovoljni, saj bodo vaši nohti lepi in urejeni, hkrati pa boste brez ponovnega nanašanja laka lahko uživali v takšni manikiri kar do 3 tedne! To je idealna rešitev tudi za potovanja, na katerih se vam res ne ljubi ukvarjati še z nohti, ampak raje uživate na druge načine.

Si lahko gel nohte naredim tudi doma?

Večina žensk na takšno vrsto manikire hodi k manikerki, vendar pa lahko zanjo poskrbite tudi doma. V ta namen boste potrebovale le nekaj spretnosti, primerne pripomočke ter seveda tudi nekaj časa in potrpežljivosti. Morda vam bo prvič postopek vzel kar dosti časa, saj ga še ne boste popolnoma obvladale, sčasoma pa vam bo šlo vse skupaj vedno bolje od rok in tudi rezultati bodo vedno bolj popolni.

Pri tem velja opozoriti le na to, da je treba izbrati tudi primerno podlago, ki naj bo po možnosti od istega proizvajalca kot sam lak. Tako bodo namreč rezultati najboljši, saj morata biti lak in podlaga kompatibilna, da zagotovimo res prvovrstno obstojnost. Prav tako pa velja opozoriti še na to, da boste za tako vrsto manikire potrebovali lučko za nohte, ki bo poskrbela za učinkovito sušenje oziroma utrjevanje vašega laka. Če takšne lučke še nimate, nikar ne skrbite, saj jo lahko hitro in po ugodni ceni kupite v spletni trgovini MollonPro.si!