Embalažne in pakirne rešitve Intercommerce

Intercommerce vse za pakiranje
Intercommerce vse za pakiranje

Intercommerce je ponudnik raznolike embalaže in pakirnega materiala. Ponujajo namreč številne rešitve za pakiranje izdelkov oziroma za njihovo zaščito med skladiščenjem in transportom. Zavedajo se namreč, kako pomembno je, da so izdelki med tem čim bolje zavarovani, saj tako ne prihaja do poškodb na njih, kar bi pomenilo nepotrebne stroške. Poleg tega pa mora biti embalaža izbrana tudi tako, da omogoča čim bolj enostavno pakiranje ter zadosti prav vsem zahtevam naročnika. Pri tem pa je seveda treba gledati tudi na čim boljše razmerje med kakovostjo oziroma funkcionalnostjo in ceno.

Fleksibilna embalaža, ki je enostavna za uporabo

Pri pakiranju izdelkov se pokaže, kako zelo je pomembno, da je embalaža čim bolj premišljeno izbrana. Prav zato vam v podjetju Intercommerce pri izbiri embalaže z veseljem tudi strokovno svetujejo in vam pomagajo poiskati najbolj ustrezno embalažno oziroma pakirno rešitev za vas, ki ustreza vašim zahtevam. Takšna embalažna oziroma pakirna rešitev mora biti:

  • primernih dimenzij glede na velikost izdelka,
  • takšna, da nudi čim boljšo zaščito izdelku,
  • primerno izbrana glede na namen uporabo (transport, skladiščenje, prodaja itd.),
  • čim bolj ekonomična,
  • enostavna za pakiranje,

Marsikatero podjetje pa ima poleg vseh naštetih dejavnikov pri izbiri embalaže še druge različne zahteve, kot so na primer, da mora biti izbrana embalaža tudi čim bolj fleksibilna, saj vanjo pakirajo različne vrste ali velikosti izdelkov, morda mora biti čim lažja, saj jo uporabljajo za pošiljanje po pošti, ali pa gre za zelo občutljive izdelke, zato mora nuditi še posebej dobro zaščito. Hkrati pa v marsikaterem podjetju namesto ročnega pakiranja uporabljajo stroje, zato mora biti embalaža seveda prilagojena tudi v ta namen.

Poleg kakovosti embalaže pa je pomembna tudi cena

Pakirna ali ovojna embalaža mora biti zagotovo čim bolj kakovostna, vendar pa je pri njeni izbiri vsekakor pomemben faktor tudi cena. Nižja ko je ta, rajši jo podjetja in posamezniki uporabljajo. Vendar pa se nikakor ne splača kupovati nizkocenovne embalaže samo zato, ker je poceni, ampak je treba pri izbiri pakirnih rešitev vedno razmišljati o najboljšem razmerju med ceno in tistim, kar določen pakirni izdelek nudi. Pri iskanju takšne rešitve pa vam lahko uspešno pomagajo tudi v podjetju Intercommerce, saj so strokovno usposobljeni za to.