Električni radiator wifi lahko upravljate na daljavo

Električni radiator wifi omogoča upravljanje na daljavo. Krog-Glamox-H60Njegov termostat je namreč možno povezati z brezžičnim internetnim omrežjem. To omogoča upravljanje termostata oziroma samega grelnika s pametnim mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Tako je možno vedno preveriti temperaturo v prostoru, jo nastaviti ali spremeniti ter tako imeti tudi boljši nadzor nad ogrevanjem in porabo energije. Ravno zaradi tega se vse več ljudi odloča za nakup grelnikov, ki omogočajo tudi upravljanje na daljavo, saj je to izjemno priročno ter prinaša kup prednosti tako pri samem ogrevanju in zagotavljanju čim večjega udobja, kot tudi pri nižanju stroškov za gretje. Možnost upravljanja na daljavo namreč omogoča boljše nadzorovanje porabe, zaradi česar je poskrbljeno za to, da se energija ne more trošiti po nepotrebnem.

Sodobni termostat z internetno povezavo

Električni radiator wifi je opremljen s sodobnim termostatom, katerega glavna lastnost ni le možnost povezave z brezžičnim internetnim omrežjem, temveč tudi izjemna preciznost pri nastavljanju želene temperature ter hitra odzivnost na vse spremembe temperature v prostoru. Takšen sodoben termostat omogoča popolnoma novo doživetje udobja pri ogrevanju. Prepričal vas bo s svojo izjemno prilagodljivostjo ter drugimi odličnimi lastnostmi, kot je na primer zmožnost vzdrževanja enake temperature v prostoru. Z njim bo ogrevanje tako ne bo le še bolj učinkovito, ampak boste imeli nad njim še boljši nadzor ter tako skrbeli za nižjo porabo, ob enem pa tudi za boljše počutje v prostoru. Prav enaka oziroma konstantna temperatura v prostoru je namreč tisto, kar znatno pripomore k boljšemu počutju ter hkrati skrbi tudi za bolj ekonomično ogrevanje brez prevelikih temperaturnih nihanj, zaradi katerih bi bila poraba energije večja. Sodobni termostati tako omogočajo tudi precej nižjo porabo energije, kar je zagotovo pomembna prednost. Z izbiro takšnega termostata torej lahko prihranite pri ogrevanju oziroma znižate stroške zanj, saj bo poraba energije manjša.

Kako upravljati električni radiator wifi?

Električni radiator wifi omogoča upravljanje na daljavo preko brezžične internetne povezave (torej preko vašega telefona ali tablice), možno pa ga je seveda upravljati tudi ročno – direktno na termostatu. Pri tem ima slednji tudi možnost nastavitve Childlock, ki preprečuje, da bi lahko temperaturo spreminjal kdorkoli, kar zagotavlja še boljši nadzor nad njo oziroma nad celotnim ogrevanjem.

Če želite električni radiator wifi upravljati na daljavo, pa boste v ta namen potrebovali še temu namenjeno aplikacijo. Slednja je brezplačna in si jo je možno naložiti na svoj pametni telefon ali tablični računalnik, ne glede na to, ali gre za IOS ali Android. Sama aplikacija je zasnovana tako, da omogoča čim bolj intuitivno uporabo ter je prijazna uporabnikom, zato je njena uporaba zelo enostavna in jo boste gotovo z veseljem uporabljali. Aplikacija omogoča:

  • možnost upravljanja temperature na daljavo, kjerkoli že ste (nekaj korakov stran od grelnika na kavču, v sosednji sobi, zunaj pred hišo, na poti, v službi ali kje drugje – vse, kar potrebujete za upravljanje temperature, je le brezžični internet),
  • prikaz trenutne temperature v prostoru, tako da boste vedno vedeli, kakšna je ta,
  • prikaz nastavljene temperature v prostoru,
  • nastavljanje dnevne ali tedenske temperature v prostoru, kar omogoča vnaprejšnje programiranje želene temperature ter s tem boljši nadzor nad porabo (recimo ponoči lahko temperaturo že vnaprej zmanjšate),
  • boljši nadzor nad ogrevanjem in porabo energije,
  • obveščanje o morebitnih napakah (recimo ob izpadu električne energije).