Dišave za dom, ki res dišijo

Kakšni vonji pa so najbolj všeč vam? Je to vonj bergamotke ali janeža? Morda vas očara svež vonj grenivke, ki je zelo prijeten? Ali pa vas navduši kakšen drug zanimiv sadni vonj, kot je recimo kombinacija limone in breskve ali limete in hruške? Vse to so vonji, po katerih lahko diši pri vas doma, če se odločite za nakup dišave za dom Essentiq. Poleg tega pa boste med njihovimi čudovitimi razpršilci za odišavljanje doma našli še en prav poseben vonj, ki prepriča tudi najbolj zahtevne uporabnike – vonj mandarine v kombinaciji s črnim in skrivnostnim Lapsang čajem. Si že predstavljate, kako opojno to diši?

Naravna esenčna olja in izvlečki

Ne glede na to, katerega od prej naštetih vonjev izberete, pa morate vedeti, da gre za popolnoma naravne dišave za dom. To pomeni, da ne gre za umetne arome, ampak naravne izvlečke oziroma esenčna olja prej omenjenih rastlin, v čemer je bistvena razlika. Da bi ti naravni izvlečki ohranili čim bolj intenziven vonj, poskrbi naraven alkohol. Zaradi tega je njihov vonj zelo prijeten in dovolj močan, da lahko odišavi prav vsak prostor.

Čudovita in ekološka embalaža

Naravne sestavine in opojni in zanimivi vonji pa niso vse, zaradi česar vam bodo omenjene dišave za dom tako zelo všeč. Navdušile vas bodo tudi s svojo elegantno in prav posebno embalažo, ki je prav tako zasnovana z mislijo na naravo. Embalaža namreč ni plastična, ampak steklena, zaradi česar se jo da lepo reciklirati, njeni zamaški pa so narejeni iz lesa. Zaradi tega je tudi videti zelo lepo in lahko z njo okrasite vaš dom, saj je steklenička videti kot dekorativen predmet. Ob enem pa lahko z njimi svoj dom še prijetno odišavite.

Za več kot tri mesece

Z eno stekleničko bo vaš dom čudovito dišal vsaj tri mesece, nato pa bo vonj postal manj intenziven. To je dovolj časa, da se do polnosti naužijete enega od vonjev ter ga nato zamenjate s kakšnim drugim. Ker je izbira velika in pestra, boste brez problema našli tistega, ki vam najbolje ugaja, najbolje pa je, da preizkusite kar vse, saj so vsi po vrsti res čudovitI!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja