Akademija Mollon Pro

Akademija MollonPro - tečaj za nohte
Akademija MollonPro

Kaj vse vam ponuja Akademija Mollon Pro? Gre za odličen nabor različnih tečajev in izobraževanj o tehnikah za urejanje in nego nohtov na najvišjem, profesionalnem nivoju. Na voljo so številna izobraževanja, ki so zasnovana tako, da udeleženci od njih odnesejo čim več. Predvsem pa ta izobraževanja poleg teoretičnega nudijo tudi veliko praktičnega znanja, ki se ga težko naučite kjerkoli drugje. Na koncu vsakega izobraževanja prejmete tudi certifikat, ki ga lahko uporabite kot dokazilo o svojem znanju in udeležbi na tečaju.

Tečaj podaljševanja nohtov

Med zelo priljubljenimi tečaji, ki jih ponuja Akademija Mollon Pro, je predvsem tečaj podaljševanja nohtov. Gre za zelo priljubljeno tehniko podaljševanja s polygelom, ki omogoča odlično trdnost nohtov, prav tako pa je priljubljeno tudi podaljševanje z UV-gelom. Pri tem se je zelo pomembno naučiti celotnega postopka, prav tako pa za uspešno podaljševanje nohtov z eno od omenjenih tehnik treba dobro poznati sam material, ki se pri tem uporablja. Le tako bodo rezultati vrhunski. Zaradi tega se obisk takšnega tečaja vsekakor splača, enako pa velja tudi za vse ostale tečaje o različnih nohtnih tehnikah.

Komu so namenjeni tečaji, ki jih nudi Akademija Mollon Pro?

Tečaji so namenjeni vsem, predvsem pa tistim, ki tudi profesionalno delujejo na tem področju in bi radi izboljšali svoje znanje oziroma se naučili novih tehnik tako v teoriji kot v praksi. Prav tako so tečaji namenjeni vsem, ki delujejo kot nohtne stilistke oziroma bi v prihodnosti to rade postale. S pomočjo opravljenega tečaja in certifikata jim je pot k takšni karieri vsekakor odprta.

Kakšni tečaji so na voljo?

Na voljo je več različnih tečajev, med katerimi lahko izbirate. Tečaji se med seboj razlikujejo tako glede na trajanje kot glede na to, kakšno predznanje je potrebno imeti za udeležbo na določenem tečaju. Možno se je dogovoriti tudi za program, ki bo natanko ustrezal vašim željam. Večina tečajev poteka v manjših skupinah, možen pa je tudi individualen tečaj. Slednji je še posebej priporočljiv za vse, ki od izobraževanja želijo odnesti čim več znanja.