AC Trobec – kaj vam v podjetju ponujajo poleg serviranja vozil?

opel servisČe vas zanima kakovosten servis za vaše vozilo, se lahko odločite za AC Trobec. V podjetju so kos tako rednemu vzdrževanju vozil kot tudi odpravljanju različnih napak na njih. Za vsako stranko se zaposleni strokovnjaki maksimalno potrudijo, in to po svojih najboljših močeh.

AC Trobec odlikujejo številne lastnosti. Med drugim tudi izjemna temeljitost in preciznost pri delu, odlično poznavanje vozil Opel in Kia, kakovostno in hitro opravljanje dela, možnost hitre dobave vseh potrebnih rezervnih delov za vozila, vse storitve na eni lokaciji.

Servis vašega vozila na najbolj temeljit način

Avtoservis AC Trobec je med drugim znan po tem, da zaposleni poskrbijo, da serviranje vozila poteka na najbolj temeljit oziroma učinkovit način. Vsako vozilo pregledajo do zadnje potankosti in poskrbijo za to, da zanesljivo deluje.

Pri svojem delu so zaposleni strokovnjaki v AC Trobec telo precizni in natančni. Zlasti pa imajo veliko znanja, zato veljajo za dobro podkovano ekipo avtomehanikov. Vse omenjeno pa seveda poskrbi za najboljše možne rezultate pri serviranju vozila.

Da se v AC Trobec servis vašega vozila lahko opravi najtemeljiteje, je mehanikom v veliko pomoč tudi najnovejša diagnostična in druga oprema. Prav tako številna kakovostna dodatna orodja, ki jih imajo na razpolago v svoji avtokleparski, avtomehanični in avtoličarski delavnici.

servis opel

Druge storitve v avtoservisu AC Trobec

V AC Trobec ne nudijo zgolj vrhunskega servisa za vozila, temveč še druge številne storitve. To njihovim strankam zagotavlja, da lahko na enem mestu v zvezi z avtom opravijo čisto vse. Na takšen način prihranijo tudi kar nekaj dragocenega časa.

Pooblačeni servis za vozila torej poskrbi za celovito rešitev vozil. Zaposleni mojstri v AC Trobec se zlasti dobro spoznajo na avtomobile znamke Opel in Kia, zato ste k njim posebej vabljeni vozniki avtomobilov tovrstnih znamk.

Oglejte si še nekaj najbolj priljubljenih storitev, ki vam jih ponuja avtoservis AC Trobec.

  • Menjava poškodovanih delov vozila

Poškodovane dele vrhunski mehaniki v AC Trobec učinkovito nadomestijo z novimi. Po želji lahko poskrbijo tudi za varjenje karoserijskih delov vašega vozila.

  • Popravilo toče

V primeru popravila zaradi toče vam nudijo popravilo pločevine brez lakiranja. V tem primeru gre za posebno tehniko, s katero lahko na izjemno učinkovit način sanirajo vdolbine in udrtine na karoseriji vašega avta, in sicer pod pogojem, da lak na vozilu ni počen oziroma poškodovan. Večja prednost tovrstne tehnike je, da vaše vozilo ostaja v prvotnem laku, s tem pa se seveda na eleganten način izognete skrbem zaradi neprimernega odtenka za vaš avtomobil.

  • Menjava stekla

V AC Trobec menijo, da mora biti menjava stekla na avtu nujno opravljena pod strokovnim okriljem. V primeru nesreče mora namreč steklo ostati v avtu in služiti vaši varnosti.

  • Poliranje

Poliranje lahko omogoča, da dosežete sprotno čiščenje avtomobila oziroma njegovo nego. Vemo, da lak na vozilih z leti izgublja sijaj, k temu pa dodatno pripomorejo tudi napačno pranje vozila, prav tako raznovrstne poškodbe.

  • Ličanje

V povezavi z ličanjem imajo v AC Trobec na voljo sušilno komoro in lakirnico, prav tako mešalnico barv. Pri tovrstni storitvi se uporabljajo zgolj originalne barve, ki jih v podjetju sami primerno zmešajo – seveda ustrezno odtenku vašega vozila.