Moja zgodba, poslanstvo in vizija

Že kot deklici so se mi razkrivale zakonitosti narave, v njej sem iskala razumevanje in se spraševala o smislu življenja...

Leta 2009 sem se znašla na življenjskem razpotju. Moji prejšnji službi sem še danes hvaležna za vse izkušnje in prijetne trenutke, a potrebovala sem čisto drugačne izzive...

Celo življenje se zavedam, da je najpomembneje biti Svoja. In dovolj iskrena sem do sebe, da lahko razvijam svoje potenciale skozi ljubezen do dela. In tako se je rodila zamisel o Hiši narave... Trgovina za zdravo življenje in lepoto! Topla, gostoljubna in osebna. Police so polne izbranih, preprostih izdelkov in sadov iz neokrnjene narave. Ravno takšna kot je! Posebna trgovina, kjer se čas v veselje vseh nas ustavi... To je moje ljubo poslanstvo, moja pot in izziv, v katerem sledim sebi in živim polno Življenje!

Ljudje smo vedno bolj pazljivi, kaj damo »vase« in »nase«, saj se „industrijski izdelki" mnogokrat izkažejo kot neprimerni človekovemu zdravju. Od „industrijske revolucije" dalje, ogrožamo planet in življenje na njemu.  Danes, ko so trgovine polne najrazličnejših pridelkov in izdelkov, se moramo vprašati, ali je res vse primerno za "zaužitje"... Verjemite, da izbrani izdelki nadomestijo prenekatero "zdravilo v obliki tablete"... Žal pa tudi naše življenje postaja vse bolj površinsko. Smo v dobi hitrosti, ki razbija intimo, ki je obstajala, ko smo živeli tesno eden ob drugem. Najbolj žalostno pa je, da smo pozabili, da nam Mati Zemlja nesebično nudi vse svoje darove za zdravo in zadovoljno življenje. S polnim zavedanjem in s spoštovanjem si vzemimo vse kar nam je na voljo: sonce, vodo, zrak, zemljo, predvsem pa svobodno voljo! Tako zelo preprosto je!

Moji kriteriji pri izboru izdelkov so enostavni, a hkrati zahtevni. Uporabljam jih tudi sama, moja družina in prijatelji... Ponudba je prijazna ljudem, živalim in okolju. Vse je ekološko, certificirano in prijetno za uporabo.

V Hiši narave dobite tudi tiste, specifične izdelke, katerih ime si zapišete na listek, da lažje poveste kaj želite :) :) Vitalna hrana, posebne začimbe, zelišča, čaji in eterična olja, kozmetika od glave do pet, izdelki za v domačo lekarno, dekorativni in darilni izdelki, nakit, knjige... Za ljubitelje poldragih kamnov in mineralov pa raznolik izbor in zares lepi primerki.... Pri nas dobite amulete in ezoterične izdelke... 

In vedno je čas za vsakega izmed Vas, za deljenje izkušenj in nasvetov. Skupaj najdemo tisto, kar je primerno za Vas in Vaš način življenja. V naši ponudbi so terapevtske storitve, ki jih izvajamo v sodelovanju z zunanjimi sodelavci: svetovanje zdrave prehrane, individualno načrtovanje jedilnikov in storitve za vzpostavitev ravnovesja med psihičnim in fizičnim delom telesa... Več konkretnih informacij, terminov dogodkov, predavanj in delavnic najdete pod rubrikama NAŠE STORITVE http://www.hisanarave.si/nasi-terapevti in DOGODKI http://www.hisanarave.si/dogodki.

 

Hiša narave še naprej utrjuje svoj osebni odnos do kupcev in ostaja najboljši ponudnik naravnih izdelkov za zdravo življenje in lepoto v regiji. Obstoječo ponudbo širimo in nadgrajujemo z izbranimi storitvami za izboljšanje počutja, odnosov in zdravja. Za vitalnejše in kvalitetnejše življenje.

Vse to dosegamo z Vami! Hvala ker ste ♥  

Srčno Vaša, Nataša Doberšek.

nata a3