♥ ♥ Popolna delavnica ličenja-ZAO Premium Organic MAKE UP ♥ ♥ EKO PLEME, vizažistka Ida Horvat

SOBOTA, 12. maj 2018, od 10h do 13h

V sodelovanju z ZAO - PREMIUM ORGANIC MAKE-UP, organiziramo prav posebno 4 urno delavnico ličenja, s popolnoma individualnim pristopom.
Delavnica bo vodena pod budnim očesom naše čudovite vizažistke Ida Horvat, s katero že kar lep čas sodelujemo na naših mesečnih dogodkih ličenja.
IN ZAKAJ SMO SE ODLOČILI ZA TAKŠNO DELAVNICO?
Po opažanjih na naših mesečnih ličenjih, smo ugotovili, da imajo skoraj vse udeleženke ličenja težave pri izbiri odtenkov.
Da se praktično ne znajo naličiti in ne znajo izbrati pravega odtenka pudra, maskare, šminke, senčk..., za uporabo svojega dnevnega make up-a, glede na obliko obraza.

Da bomo lahko vsakodnevno blestele, od jutra, pa do večera, je stvar popolnoma enostavna. Samo par trikov in pravilne uporabe ličil glede na svojo obliko in ten obraza se je potrebno naučiti na delavnici, pa bo :-). Naš končni cilj je, da boste z 10 minutnim jutranjim obredom, znale za vedno, svoj obraz lepo naličiti ;-)

 

ličenjedelamo

Če želite lepoto svojega obraza poudarjati z organskimi ličili, ki so poleg tega še cruelty free, se hitro prijavite na na delavnico ličenja z naravnimi ličili ZAO.

Preberite več:

MIMO PASTI Sladkorjev, dr. Iztok Ostan

Vabimo vas na predavanje dr. Iztoka Ostana
MIMO PASTI SLADKORJEV, v torek 15. maja 2018, ob 17h - 19h 


Zaradi velikega zanimanja, je število mest omejeno, zato so obvezne prijave. Tel.: 07 49 20 694, info@hisanarave, preko ZS na FB.  


V času naših kmečkih prednikov je bila potica na mizi le za veliko noč, piškotov skorajda ni bilo, sladkor je bil luksuz, vrček medu pa je moral trajati celo zimo. Z industrializacijo se dostopnost sladke hrane zelo povečala, v zadnjih desetletjih pa se je potrošnja sladkorja celo potrojili. 

mimo pasti sladkorjev
Živimo v »sladkem« veku. Znano je, da pretirano uživanje sladkorjev in enostavnih ogljikovih hidratov povzroča sladkorno bolezen.

Preberite več:

ANALIZA TELESA IN STROKOVNO SVETOVANJE, Biovis

Petek, 25. majl 2018

Na voljo še prosti 30 minutni termini, mec 9.30h in 12h!

Prijave so obvezne: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel.: 07 49 20 694.

vitaminski-test

Preberite več: