♥ ♥ VALENTINOVO Zao LIČENJE ♥ ♥ EKO PLEME, vizažistka Ida Horvat

TOREK, 13. februar 2018, od 12. do 17.30 ure 

Drage dame!

Koža je naš največji organ, pa vendar vse prevečkrat nanjo pozabljamo ter posegamo po toksičnih ličilih, barvah za lase, deodorantih ali celo cenenih oblačilih, ki so barvana s toksičnimi barvami. Z izbiro naravnih izdelkov vrhunske kakovosti in brez toksičnih sestavin, svojemu telesu izkazujemo posebno spoštovanje

Če želite lepoto svojega obraza poudarjati z organskimi ličili, ki so poleg tega še cruelty free, se hitro prijavite na svoj termin svetovanja o ličenju in individualnega ličenja z naravnimi ličili ZAO.

kiss paleta

Preberite več:

JETRA & Črevesje! Diana Vlahinič - certificirana terapevtka tradicionalne kitajske medicine

TOREK, 06. marec 2018, ob 17h

Pomlad je čas, ko krepimo svoja jetra. Po tradicionalni kitajski medicini se le ta začne že v začetku meseca februarja, letošnji sončni žarki pa kažejo, da smo v resnici že v pomladi. Vsi vemo, da je temelj k reševanju težav in krepitvi organov in telesa vsekakor pravilna prehrana: v prehrano je potrebno dodati živila, ki jetra krepijo in odstraniti tista, ki jim škodijo. Že antični zdravilci pa so se zavedali pomena črevesja, zato so svoje paciente najprej vprašali: "Kako odvajate blato?". Zakaj? Zato, ker so vedeli to, kar danes pozabljamo. Da moramo najprej poskrbeti, da iz telesa odvedemo toksine in preprečimo avtointoksikacijo tkiv, če želimo okrepiti svoje zdravje. Močno črevesje, ki bo izločalo strupe in absorbiralo za nas pomembne vitamine in minerale nam bo pomagalo pri ohranjanju zdravja. Naša gostja je Diana Vlahinič, terapevtka tradicionalne Kitajske medicine, OrCa, življenju prijazna trgovina.
jetra črevesje

Zaradi velikega zanimanja, je število mest omejeno, zato so zaželene prijave. Tel.: 07 49 20 694, info@hisanarave, preko ZS na FB.
Dobrodošli!

ANALIZA TELESA IN STROKOVNO SVETOVANJE, Biovis

Petek, 02. marec 2018

Na voljo še prosti 30 minutni termini: 9h do 12.30h.

Prijave so obvezne: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel.: 07 49 20 694.

vitaminski-test

Preberite več:

IZVAJANJE ENERGIJSKE TEHNIKE "DUŠNA AKTIVACIJA" - POT SRCA, Jernej Zorec

TOREK, 30. januar 2018, od 14h - 18h

TOREK, 06. februar 2018, od 14h - 18h

TOREK, 13. februar 2018, od 14h - 18h

TOREK, 20. februar 2018, od 14h - 18h

Vabljeni vsi, ki si želite s pomočjo energije spoznati, sprejeti in zaživeti svoj najgloblji namen življenja, delovati v zdravju, sreči in bogastvu.

Terapevt Jernej Zorec je močan izvajalec lastne, unikatne tehnike "dušna aktivacija".
Jernej je skozi večletno aktivno raziskovanje svojih globin ter delovanje v vlogi terapevta v podjetju Pot srca, Milena Matko, s.p., razvil tehniko, poimenovano "dušna aktivacija". Z njo človeku pomaga občutno izboljšati počutje, omogoči, da v življenje prihajajo nove priložnosti, novi ljudje, nove izkušnje. Spontano se zgodijo ozdravitve, razrešitve težavnih odnosov ali situacij. Življenje postane bolj notranje bogato in izpolnjeno. Dušna aktivacija v nas pospeši proces samozdravljenja. Razblinijo se maske, ki smo si jih nadeli. Prizemljimo se in nase ter na dogajanje v svetu gledamo realno. Zgradimo zdrave temelje za življenje. Aktivirajo se zmožnosti slišanja svoje duše, ki je naš najboljši življenjski vodja. Začutimo, da smo v svojem življenju mi najpomembnejši. Povežemo se z Bogom in bitji svetlobe ter izvornim planetom. Prebudimo čustva, ki jih nosimo v svojem srcu.

jernej pot srca

Preberite več: